Om Boporten Interiör

Boporten Interiör

Ta hjälp av våra erfarna och duktiga inredare

Drömmer ni om ett hem där hela bostaden har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil?

Vår inredningsfilosofi är att ett hem ska vara smakfullt, personligt, funktionellt och praktiskt. Med hjälp av Boporten Interiör får du hjälp med allt från en enklare ommöblering, måttbeställda möbler till en komplett renovering – hela vägen från planritning till ett färdigt hem. Boporten Interiör utformar miljöer för privatpersoner och företag samt homestyling inför visning och försäljning.

Vi kan även erbjuda nästan allt inom inredning/möbler såsom måttbeställda mattor, belysning, möbler m.m då vi har samarbete med de flesta leverantörer.

Vi är redo för nästa projekt – kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!

Om oss

Vår historia

Vi startade Boporten Interiör i mars 2020 efter vi under lång tid har känt behovet att tillhandahålla interiörshjälp till våra kunder. Alla mäklare på Boporten kommer i kontakt med så många kunder som vill både ha homestyling när de ska sälja samt inredningshjälp hemma. Det finns många olika delar att hjälpa till med och vi vill att tjänsten ska vara lättillgänglig för alla.

Vi gillar tanken att våra kunder kommer hem till oss och att de kan få hjälp med allt de önskar inom hem och inredning, eller varför inte på kontoret. Sara och Hanna och började arbeta ihop med några projekt under hösten 2018 och kom fram till att behovet verkligen finns, och på den vägen är det.

Nu lite drygt ett år senare har vi vuxit och har fler medarbetare. Målet är att vi ska inreda alla umebors hem. Vill också att vår tjänst ska vara tillgänglig för alla och för alla olika uppdrag, stora som små. Det är viktigt för oss.

Vi utvecklar ständigt vår tjänst till att bli bättre.

Det senaste från vår Instagram