Inredning/butik

Inredning/butik

Inredningshjälp behöver
inte kosta skjortan

Vi guidar er och hjälper er att hitta rätt miljö och inredning som håller i tiden som ni inte tröttnar på direkt. Det blir hållbart över tid och ger er massor av tid över för annat. Vi kan hjälpa er att beställa allt ni behöver då vi är återförsäljare till handplockade leverantörer som vi anser kan leverera allt ni behöver i ett hem. Vi kan även hjälpa er att måttbeställa mattor samt hjälpa er att sy upp gardiner i rätt fabrikat och färg så det passar ert hem.

Här har vi ett vardagsrum där vi har mått anpassat en matta. En lokal konstnär har målat en tavla i rätta kulörer och vi har anlitat en möbelsnickare att göra bordet. I princip allt som finns på våra bilder kan ni beställa via oss. Pris på just denna måttbeställda matta är 8900 kr.

Här har vi ritat ett bord och låtit tillverka av lokal leverantör. Vi har även hjälpt till med måttbeställda gardiner.

Har ni några svårmöblerade ytor i ert hem? Eller har ni ett rum som kräver måttanpassade möbler för att rymmas? Vi hjälper att komma på ideér och ritar och platsbygger möbler som passar perfekt för just er i ert hem.

Matbord & sideboard

Här har kunden ett ganska långsmalt matrum som gjorde det lite svårt att hitta rätt möbler. Vi då ritade ett snyggt underrede som en lokal leverantör fick svetsa. Sedan beställde vi skivan i silestone och fick ett snyggt och slitstarkt bord.

Vi hittade inget sideboard som var så smalt för att passa in i rummet så vi ritade ett och tillverkade det i ljuslaserad ek som matchade kundens golv på ett bra sätt. Stolar och lampor hade kunden sedan tidigare så det blev en fin harmoni.

Här hade kunden en passage/hall där kom på ideén att göra något trevligt av utrymmet som en vinhylla. Vi ritade och måttanpassade en vinhylla med förvaring som också blev en trevlig samlingsplats.

Här har vi ritat och skapat två piedestaler i olika höjder, för att få något att hända i fönsterpartiet. Kuberna är gjorda i trä och klädda med sten.

Inredning

Här har vi skapat en mysig utemiljö och allt som finns på bilden kan ni beställa via oss.

Här har vi beställt en planka för badkaret, perfekt att ställa saker på!

Det senaste från vår Instagram