Nyproduktion, ombyggnad & renovering

Inredningshjälp

Ska ni bygga nytt, göra en större renovering eller ombyggnation?

Att skapa något helt nytt eller att renovera innebär många beslut, det är lätt att tappa överblicken och slutligen riskerar man att drömprojektet inte alls blir som man hade tänkt sig. Boporten interiör har en gedigen erfarenhet och med oss som projektledare vid rodret blir resan att förverkliga drömprojektet trygg – oavsett om det gäller större eller mindre byggprojekt.

Vi kan hjälpa till med allt från materialval till en optimal planlösning så ni får en bra helhetskänsla som även ger er bäst förutsättningar till ett högsta marknadsvärde. Här samarbetar vi med våra duktiga fastighetsmäklare och kan även erbjuda er en värdering till banken så ni kan finansiera era byggplaner.

På bilden: Här ville kunden göra om badrummet helt och hållet. Så vi rev bort allt och började om från början. Vi byggde upp väggar med hyllor för förvaring, det blev både praktiskt, snyggt och lättstädat. Vi valde en snygg och just nu trendig platta från Bricmate i beige/grå nyans som vi matchade med ribbor av ek i taket för att få en spakänsla. Vi ritade en kommod som fick matcha med taket. Vi valde snygga lampor för Buster + Punch ovan badkar då vi ansåg risken för vatten var låg även om det inte är en våtrumslampa. Vi älskar Buster + Punch-produkter.

Köpa nyproduktion

Ska ni köpa en nyproducerad lägenhet?

Vid köp av er nyproducerade bostadsrätt på ritning så blir valen ofta många och ibland svåra. Vi hjälper er med alla tillval och även om ni vill och får göra förändringar i ritning. Vår inredare Hanna har mångårig erfarenhet att rita kök och ändra i planritningar.

Ni kan kontakta oss för en konsultation så kommer vi med en offert utifrån van ni vill ha hjälp med. Även här arbetar vi med våra fastighetsmäklare som ger er råd vad det är värt att satsa på för tillval som i slutändan göra att din bostad blir värd mer.

På bilden: Här har vi hjälp kunden med alla tillval i en nyproducerad lägenhet och även ritat köket så att det blev exakt som kunden ville ha det. Vi flyttade ut hela bardelen för att få plats med en vinkyl utan att ta bort någon förvaring.