Hanna Konradsson

Inredningsdesigner

Hanna träffar du som har bokat in en inredningskonsultation både i er hemmamiljö eller med ert företag!

Hem hos privatperson

Hanna träffar ni när i är i behov av hjälp hjälp med interiören till ditt befintliga eller blivande hem, vill ha hjälp med alla val inför nyproduktion, behöver hjälp vid uppstart med renoveringar, både med råd gällande planlösningar, materialval eller förvaringslösningar. Eller om ni vill ha hjälp med det mindre som att hitta rätt lampa i hallen, måttanpassade mattor under köksbordet eller hitta rätt styling till ditt soffbord. 

Hon kan hjälpa er med enstaka rum eller med er hela bostad både invändigt och utvändigt som exempelvis med er uteplats. Hon har ett skarpt öga för detaljer och gör allt för att skapa en bra genomgående röd tråd i er bostad. 

Företag, resturang eller butik

Hanna har hjälpt flertalet restauranger, butiker och företag i Umeå, Stocholm och Göteborg. Hon har lång erfarenhet med planering av köks- och butiksmiljöer och brinner för att er vision och företagsprofil ska synas och framhävas genom interiören. Hanna gör en tydlig behovsanalys för att få fram rätt förutsättningar för att se verksamhet ska fungera väl med inredningen. Hon är van att vara med i större projekt för att sätta planlösning, till köksritningar till att ta fram möbleringsförslag och välja ut all lös interiör.

Hon ger er som kund hjälp hela vägen till att sista detaljen på skrivbordet är på plats vid ett helhetskoncept men även med att hjälpa er kontorsplanering för att få in fler medarbetare till mindre ytor som kök, hallar eller skapa inbjudande allmänytor. Både med att anpassa mot befintligt möblemang, komplettera och utveckla era lokaler för att bli mer mysiga för er personal och kunder. 

Lång erfarenhet och öga för detaljer

Hanna har byggt upp ett nära samarbete som ger dig som kund möjlighet anpassa interiören helt och hållet efter era behov. Hon tänker utanför boxen när hon inte hittar rätt färdig produkt och tillverkar gärna inredningen efter egna skisser för att skapa något unikt för er som kund. 

Med en lång erfarenhet inom interiörbranschen hjälper hon er med allt ifrån stylingtips till ritningar och design för bland annat kök, badrum och förvaringslösningar. Hanna älskar att hjälpa er ta fram skräddarsydda lösningar och skapa platsbyggda möbler. 

Hanna har en fingertoppskänsla som är enorm och lyckas alltid överträffa kunders förväntan för skapa fina helhetslösningar. Hon kan givetvis också hjälpa er med homestyling inför er försäljning.

Hanna anpassar interiörförslaget efter era krav, gör en tydlig behovsanalys för att förstå er livsstil och era önskemål. Hon är grym på att skissa för hand så ni som kund enkelt kan få en bild framför er och förstår känslan direkt. Då Hanna har lång erfarenhet med att även skissa upp miljöer i ett ritprogram så kan ni få kliva in i ert boende och se miljön som hon planerat till er. Allt för att ni som kund ska få en så bra bild som möjligt över interiörvisionen! 

Varmt välkommen att ta kontakt med Hanna som hjälper er vidare med era inredningsfunderingar!

Ring 073-274 86 46 eller maila hanna@boporten.se för mer information.