Renovering och kompletterande inredning av hus på Teg

Teg, Umeå

Privat hem

Här har vi hjälpt kunden med en renovering samt komplettering med många nya möbler för att skapa ett hemtrevligt hem. Det började med att lägga in nya vackra plankgolv i ljus ekplanka som ger bra värme. Kunden hade redan ett bra kök som fungerade så vi valde bara att fräscha upp det och sprutmålade det i en lite mörkare grå nyans. I köket hade kunden befintliga möbler, det vi la beställde är mattorna i både kök och under köksbord. Vi ritade och platsbyggde förvaring i hallen i samma nyans som golvet och där la vi till ribbor av ek i taket i samma nyans som golvet.

Badrummet skulle renoveras och de vill ha plats för både badkar och dusch. Kunden ville inte ha glasväggar så att det skulle bli lättstädat. Så vi valde stora härliga plattor i grå/beige nyans från Bricmate med samma platta på vägg och golv för att få ett lugn. Vi satte ribbor i ek i taket för att få spakänsla och vi ritade en dubbelkommod som matchade taket.

Kunden hade en ganska tråkig passage där vi ritade in en vinhylla som vi byggde med lokal leverantör och målade i samma kulör som köket.

Vardagsrum och matrum är stort men långsmalt så lite svår möblerat. Så vi ritade ett bord och beställde en silestoneskiva och svetsade benen till för att få rätt känsla. Här beställde vi en praktisk matta för att skapa en bra bas. Till det ritade vi en skänk som var tillräcklig smal för att rymmas och där tog vi igen ribborna i badrummet så vi fick en röd tråd och mjuka upp bordet som är lite hårt. Stolar och lampor var befintliga.

Vardagsrumsdelen ville vi ha många sittplatser i så då beställde vi en ny grå soffa med matchande fåtölj, en snygg matta som bas som vi måttbeställde från vår leverantör. Vi beställde även två design fåtöljer med låg rygg så de skulle bli snygga från andra hållet i rummet sam bekväma att sitta i. Vi ritade två piedestaler som vi klädde in med sten för att få lite höjd i fönsterpartierna. Tre bord som går att sära på om det är många gäster för mingel och drinkar med snygga stilleben. Böcker är alltid snyggt på bord.

Emellan dessa utrymmen ritade vi ett bord som fick fungera som en centerpiece i rummet och blir ett snygg blickfång när man kommer in i rummet. Vi kände att det blev en tom och öppen yta så vi ville att det skulle hända något.

Både vi och kunden är mycket nöjda.

Resultat

Förfrågan

Vi är redo för nästa projekt – kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!