Inredning av kundyta åt familjeföretaget Trejon

Vännäsby

Inredning företag

Vi har fått uppdraget att hjälpa Trejon, ett familjeföretag i Vännäsby som utvecklar, tillverkar och erbjuder produkter till lantbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet. De kombinerar ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå till deras kunder.

Vi har hjälpt dem inreda deras stora kundyta där maskiner visas upp och deras stora konferensrum där möten sker. Maskinhallens yta berikar även personalen till dagliga pingistuneringar.

I samspråk med deras verksamhet har vi jobbat med svärta och naturfärgade toner samt konstgjorda barrträd som ska förstärka deras produkters inriktning mot skog och mark.

Vi har även fått hjälpa dem att planera och rita upp deras köksutrymme som gått från mindre sittgrupper till ett stort kök med stora umgängesytor både för ett frukostmöte men även vid lunch där alla på företaget ska rymmas. Materialen som vi tagit fram till köket är lättskötta och har detaljer som företagsbudskap genom ord, framhävda kundgåvor och ljuddämpande plattor med riktigt mossa som skapar liv.

Köksdelen är framtaget för att framhäva deras företagsinrikting, ett företag som bryr sig om dess anställda. Ytor skapade för att alla deras anställda ska trivas och samtidigt vara bekväm med att komma in från maskinhallen och bara kunna slå sig ner och umgås.

Det har varit ett väldigt roligt uppdrag som vi är glada att fått hjälpa till med!

Resultat

Förfrågan

Vi är redo för nästa projekt – kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!