Inredning av kontorsmiljö för Brandkonsulten

Kungsgatan, Umeå

Inredning företag

Vår inredare Hanna Konradsson har fått möjlighet att inreda två kontor till Brandkonsulten i Umeå, ett vid deras etablering i Umeå och sen när de fick möjlighet till en dubbelt så stor lokal. I båda projekten har vi varit med från projektets start med att planera planlösningen, göra alla materialval, rita kök och badrum. Vi har även anpassat lokalen efter Brandkonsultens företagsvision med alla möbel och inredningsval. De har haft som önskan att ha ett stort socialt runt matbord där anställda kan koppla av, umgås och pausa från jobbets delar ett tag. Ytan inbringar även möjlighet till att ha stora presentationer med deras kunder. 

Vi har anpassat alla detaljer i lokalen efter husets karaktär och fått möjlighet under bygget att behålla den vackra timmerstommen synlig för att skapa karaktär mot de stora glaspartierna som avskärmar kontorsutrymme mot den sociala umgängesytan.

Vi har anpassat detaljer i böcker, spel m.m. efter personalens intressen och även köpt in spel för att skapa roliga pausar i det dagliga.

Ett stort runt socialt matbord skapar en mjukhet till rummet och blir inbjudande att slå sig ned vid.

Vi har även efter dessa två kontor fått hjälpa till med Brandkonsultens huvudkontor i Stockholm och även deras kontor i Göteborg med möbler, interiör, detaljer samt ommöblering av deras befintliga möblemang. Vi är så otrolig glada för detta jobb och stolta att vi fått möjlighet att hjälpa dem på tre orter i Sverige.

Ansvarig inredningsdesigner: Hanna Konradsson

Resultat

Förfrågan

Vi är redo för nästa projekt – kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!